Skip to content
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00

Koopovereenkomst ontbinden

Je hebt het recht om zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden.  Dit mag al voordat je de bestelling ontvangen hebt of na ontvangst van de producten die je bij ons hebt aangekocht.  Het mag de gehele bestelling of (bij meer producten) een deel ervan betreffen.

Je moet de ontbinding van de overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je bestelling schriftelijk aan ons kenbaar maken, info@cozyibiza.nl

Heb je meer producten in één bestelling besteld en hebben we niet in één keer geleverd, dan eindigt de bedenktijd voor de hele bestelling tot 14 dagen nadat je het laatste product hebt ontvangen.

Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Wat doen wij voor jou?

We hebben een modelformulier voor ontbinding bij je bestelling gevoegd om het je gemakkelijk te maken, maar bent niet verplicht dit formulier te gebruiken. Je kunt ook op een andere manier de koopovereenkomst schriftelijk ontbinden, bijvoorbeeld per e-mail of met een brief. Je brief of mail moet dan wel dezelfde gegevens bevatten zoals vermeld op het modelformulier. 

Je ontvangt alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te ontbinden, van ons terug. 

We wachten met terugbetalen totdat wij de producten retour hebben gekregen.

Wat doe jij voor ons?

Je retourneert de producten zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen 14 dagen. Ons retour adres is: Julianastraat 13, 7701 GH, Dedemsvaart.

Het artikel dient in de orginele verpakking opgestuurd te worden.

De kosten van terugzenden van producten komen voor jouw rekening. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet door ons geaccepteerd. Je kunt frankeren met postzegels of een nieuw online verzendlabel maken via [jouwpost.nl]*****. Ook buiten Nederland kun je gewoon per post retour zenden. 

Formulier voor het ontbinden van de koopovereenkomst kwijt?

Back To Top
0