skip to Main Content
GRATIS VERZENDING

Cozies is begonnen in de Loods 5 onder de naam Cozy Ibiza. Zoals de naam al doet vermoeden, met zomerse artikelen en veel natuurlijke materialen. Het assortiment werd steeds uitgebreider en had steeds minder te maken met Ibiza, vanuit deze gedachte is de naam veranderd in Cozies fashion, living and giften. Cozies is nog steeds te vinden in de diverse vestigingen van Loods 5; Amersfoort Sliedrecht, Zaandam en Duiven.

Sinds september 2022 hebben wij vol trots onze grote lifestyle winkel van 300m2 geopend aan de Julianastraat in Dedemsvaart. Hierdoor hebben wij veel nieuwe artikelgroepen toegevoegd aan ons bestaande assortiment zoals kleding, sieraden, tassen, kaarsen en serviezen. Wij werken samen met bekende merken zoals HK-Living, Zusss, Wood Wick, Peppercorn, Minus en JC Sophie.

Iedere week komen er vele nieuwe items bij ons binnen, zo heeft de winkel iedere week een andere uitstraling en blijft het leuk om telkens even te komen snuffelen. In de winkel is altijd een bloemiste of een interieurstyliste aanwezig, zo kunnen wij jou de beste service en adviezen bieden. Ook bieden wij diverse pakketten interieurstyling aan zodat wij jou goed kunnen helpen om thuis ook de prachtige Cozies sfeer te kunnen creëren.

Wij zien je graag aan de Julianastraat 13 in Dedemsvaart. De koffie staat klaar!

0
Back To Top